Ditt nye hjem i Ski

Når du først har begynt å leke med tanken om at du ønsker deg mer luft, mer skog og mer ro, slipper den ikke så lett. Da kan det jo være greit at du finner akkurat det en knapp halvtime unna Oslo sentrum. Og med åpningen av Follobanen i 2021 vil faktisk reisetiden fra Ski til Oslo halveres til tolv minutter. 

Miljø i fokus

 
Boligene på Furumo vil omkranse et stort og hyggelig tun i skogkanten. Feltet vil bestå av både eneboliger og rekkehus, og i tråd med det vakre området, vil boligene bygges med en tydelig miljøprofil. Blant annet skal hver bolig utstyres med solceller på takene, noe som vil gjøre Furumo til Norges største private solcellepark. 
Alle boligene på Furumo kles i ferdigbehandlede yttervegger fra Møre Royal. Denne kledningen trenger verken maling eller beis på mange år og passer derfor deg som ikke ønsker å bruke tiden din på vedlikehold.

Velkommen til Ski og Furumo

For hele familien

 
På Furumo finner du trygghet for barna, de du har eller de du planlegger. Ski byr på full barnehagedekning og gode skoler i et område som knyttes stadig tettere til hovedstaden, og dermed også blir mer populært. Med en forventet befolkningsvekst på 30 % i Ski frem mot 2030, er en bolig her et godt kort å ha på hånden. 

Mange muligheter

 
Den friske luften du drømmer om? Den har vi. Lekeplassen du trygt kan slippe barna ut på alene? Den ligger på tunet i midten, omkranset av husene til de nye naboene dine. Badeplass og skiløyper i nærheten? Furumo byr på begge deler, og mye mer. 

Flott turområde

 
Om vinteren kan du spenne på deg skiene rett utenfor døren, og gå inn i Østmarka fra skiløypa som passerer snaue 100 meter fra innkjøringen til eiendommen. Eller du kan ta med deg skøytene ned til Midtsjøvann, som på sommeren ellers byr på en flott badestrand. Finner du roen med en fiskestang i hånden, har vannene i nærheten rikelig med fisk. 

Aktivt nærområde

 

• Ski Ishall, håndball, fotball, speider mm.

• Turløyper med egen lysløype sommer og vinter

• To barnehager ligger fra 200-250 meter unna 

  • Ski barne- og ungdomsskole ligger bare litt over en kilometer unna 

  • Ski sentrum ligger under to kilometer unna der Rådhusteateret er hjerte i Ski med svært godt kulturtilbud

 

Din nye bolig?

 
Vi gleder oss til å få fortelle deg mer om det som kan bli din nye bolig, og om området som blir stedet der barna dine skaper sine beste barndomsminner. Furumo er det stedet du selv kjenner igjen fra oppveksten din, uansett hvor du kommer fra.